Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

De handtas bepaald je persoonlijkheid.

Voor de meeste vrouwen is de handtas het meest essentiële onderdeel van de garderobe .Het is het item dat eigenlijk alles bij elkaar houdt. Het kan zoveel over jou en je stijl zeggen.

 

Een garderobe voor altijd creëren.

Je handtas is het enige onderdeel van je outfit dat je vaak bij herhaling zult dragen. Of je nu dezelfde kiest voor je uitgaanslook, kantoordagen of weekenduitstapjes, het is de kunst om er een te vinden die je leuk vindt en die je in principe voor altijd zult dragen.

Afhankelijk van het materiaal hebben veel tassen met name designertassen, het potentieel om een ​​leven lang mee te gaan. Goede degelijke tassen kunnen vrij prijzig zijn maar het is dan wel een verstandige investering. Het betekent in feite bijdragen aan een circulaire economie en niet aan de toenemende klimaatcrisis die zeker verband houdt met de mode-industrie.

 

De impact op je outfit.

De impact die een tas op je persoonlijkheid heeft, valt niet te ontkennen. De stijl en kwaliteit van je handtas zegt veel over jou als persoon, of je nu een grote draagtas draagt ​​of een nette crossbody-stijl tas, of je nu kiest voor een minimalistische stijl of liever een meer eclectische look. Vraag jezelf ook af: welke kleur zou bij je outfits passen? Wil je een zwarte, grijze, nude en tan kleur die je overal bij kunt dragen, of is roze je favoriete kleur waar je maar niet mee kunt stoppen?

Prijs.

Uiteraard speelt uiteindelijk de prijs een belangrijke rol. Bij verschillende online winkels vind je prijsverschil van soms dezelfde handtassen. Hoe dan ook, als je een tas voor dagelijks gebruik nodig hebt, probeer dan een goede maar vooral degelijke handtas te kopen van goed materiaal.