Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

De reishanddoek.

Een goede reishanddoek is een van de belangrijkste reisaccessoires en een musthave voor alle globetrotters en voor wie van backpacken houdt. Maar niet alleen backpackers en frequente reizigers zweren bij deze sneldrogende handdoeken, ook toeristen die ruimte en gewicht willen besparen in hun koffer zijn blij met handige lichtgewicht handdoeken. 

 

twee dames met bnohemien handdoeken

Voordelen van microvezel reishanddoeken.

Een microvezel reishanddoek is antibacterieel. De oppervlaktestructuur is zeer vuilafstotend en pluist niet. Het droogt zeer snel omdat microvezels hydrofoob zijn. Wist je dat microvezeldoeken tot wel tien keer sneller kunnen drogen dan katoenen handdoeken? Ze zijn ontworpen voor verschillende toepassingen gedurende de dag.

 

Hoe was je een reishanddoek: microfiber is gemakkelijk te behandelen en goed wasbaar. Dat kan met een functioneel wasmiddel, maar ook met een volledig conventioneel wasmiddel. Bij het wassen van een reishanddoek is het echter essentieel om wasverzachter te vermijden. Een microvezel reishanddoek moet altijd voor het eerste gebruik worden gewassen.

 

Zijn reishanddoeken de moeite waard?

Veel mensen vragen zich af waarom ze een reishanddoek moeten gebruiken. Voor langere reizen maar ook tijdens wandelen, yoga, in de sportschool en voor buitenactiviteiten zijn gewone badstof handdoeken vaak te groot, te zwaar en meestal niet snel genoeg drogend. Een goede reishanddoek daarentegen is erg licht, hij is klein en neemt weinig ruimte in beslag in de rugzak. Het is ook absorberend, wat erg handig is. Bovendien drogen ze erg snel, wat erg belangrijk kan zijn tijdens het rondreizen

gekleurde microfiber handdoeken