Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Zonnebrillentrends 2022.

Een combinatie van moderniteit en retrostijl zo zal de trendy zonnebril er uit zien. Oude mode, zoals de jaren '90 of zelfs de jaren '70, zullen terugkeren, en ook neons, felle kleuren en dikke monturen. Uiteraard zijn er ook diverse goede online aanbieders voor zonnebrillen op sterkte met originele merkglazen. Deze aanbieders werken meestal samen met opticiens. 

 

1: Zonnebrillen in jaren 70-stijl.

De klassieke bad cop-stijl is terug om te blijven. Brillen van het jaren zeventig-type worden gekenmerkt door grote glazen, met een meestal donkere tint, en dunne en metalen monturen. Deze stijl van brillen is tijdloos en we zijn er zeker van dat ze in de mode van een bril over 10 jaar weer zullen opduiken.

3: XXL-zonnebrillen.

In 2022 is minimalisme niet meer in de mode. Nu is de nieuwe trend precies het tegenovergestelde: maak de monturen van de bril veel groter. In feite is bij dit voorstel het frame van de bril de hoofdrolspeler. Met dit type bril zal je look veel sterker, krachtiger en indrukwekkender zijn. 

2: Zonnebril met wit montuur.

Wauw! Deze bril verblindt en trekt de aandacht. Het witte frame is niet de meest voorkomende en daarom zijn ze echt verrassend en trekken ze de aandacht. Daarnaast zijn in de trend van brillen met witte monturen dit jaar 2022 ook grote monturen verwerkt, en met retro vormen en stijl. Zonnebrillen met witte monturen worden dit seizoen 2022 een grote trend.

 

5: Zonnebril met zwart montuur

In dit geval hebben we het over een klassieker die nooit uit de mode raakt, en dat zal geen uitzondering zijn in de brillentrend van dit jaar 2022: zonnebrillen met zwart montuur. Het is de bril bij uitstek, elegant, klassiek, discreet en met een vleugje tijdloze glamour. Bovendien passen zwarte zonnebrillen, vooral die met een zwart montuur, perfect bij elke outfit en kledingstijl.

6: Neon-zonnebrillen

Een van de meest indrukwekkende trends is de neonzonnebril. Gedurfde, opzichtige en zorgeloze kleuren. Dit soort brillen geven een rebelse touch aan je outfit. Neon-zonnebrillen zullen dit seizoen een trend zijn. We zullen neonzonnebrillen vooral zien in de kleuren rood, geel, paars, roze.