Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Algemene voorwaarden.

Op alle verkopen van junosel.nl zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. U stemt hiermee in wanneer u een bestelling plaatst bij junosel.nl.

Spotlight Productions is de handelsnaam van junosel.nl. Junosel.nl is een affiliate blog die naast het aanprijzen van kleding en aanverwante artikelen deze via andere shops aanbiedt aan consumenten, ook zelf producten verkoopt.

 

Spotlight Productions is alleen aansprakelijk voor de producten die worden verkocht door Spotlight Productions zelf en niet via een andere merchant. Junosel.nl is voornamelijk een blog. Het blog biedt een productoverzicht en beschrijving van kleding en accessoires. U vindt bij de tekst van het blog tevens verwijzingen naar verschillende merken en webshops plus doorlinks naar deze shops.

 

Voor producten die door Spotlight Productions zelf rechtstreeks verkocht worden, gelden de volgende voorwaarden:

na het plaatsen van een bestelling ontvangt de consument direct een bevestiging per e-mail met daarin vermelding van de totale kosten. Voordat deze bestelling op afstand wordt gesloten, worden de voorwaarden via onze website ter beschikking gesteld. Het doen van een bestelling houdt in dat deze voorwaarden zijn aanvaard.

De vermelde prijzen voor de door Spotlight Productions aangeboden producten zijn uitgedrukt in euro's inclusief BTW. Verzendkosten zijn in de genoemde prijzen niet inbegrepen. Bij de check out worden verzendkosten vermeld. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs incl. BTW via onze website gecommuniceerd. Hiervan ontvangt de consument een bevestiging en factuur via e-mail. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf.

Overschrijding van genoemde levertijd geeft de consument niet het recht op schadevergoeding.

 

Spotlight Productions is niet aansprakelijk voor de schade die bij uitvoering van de overeenkomst met derden wordt veroorzaakt. Aangekochte producten via een doorlink in de blog tekst of anderszins zijn niet voor verantwoordelijkheid van Spotlight Productions. De consument committeert zich in dat geval aan de algemene voorwaarden van de desbetreffende webshop waarop hij zich via de doorlink bevindt.