Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Wanneer een flanellen overhemd.

Flanellen overhemden kunnen op verschillende manieren worden gebruikt omdat ze gemakkelijk met andere dingen te combineren zijn. Veel vrouwen stellen echter de zeer belangrijke vraag: wanneer draag je als vrouw een flanellen overhemd?

 

Het klassieke flanellen overhemd is een nieuwe trend voor vrouwen. Niemand ontkent dat ze ongelooflijk comfortabel zijn. Gecombineerd met chique jeans en hoogwaardige laarzen kan het flanellen overhemd er echt classy uitzien. Vooral als je er niet te sjofel uit wilt zien. Dus doe een beetje make-up op en wat sieraden, anders lijkt het alsof je op weg bent naar kamperen in het bos. Het moet echter heel duidelijk worden gezegd dat het een vrijetijdslook is die nooit mag worden gecombineerd met elegante kleding zoals een kokerrok, een kostuum of iets dergelijks. 

 

Hoe draag je als vrouw een flanellen overhemd?

Als je echt een flanellen overhemd van de herenafdeling aantrekt, is het van nature recht en wijd uitgesneden en benadrukt het zeker niet het figuur. Daarom staan ​​de klassieke flanellen overhemden alleen goed bij zeer slanke, bijna androgyne vrouwen. De pasvorm van het herenshirt zit meestal niet goed bij vrouwen. Het flanellen herenoverhemd ziet er goed uit in reclame op slanke, perfect gestileerde modellen, maar niet per se in het dagelijks leven van gemiddelde vrouwen. Daarom worden op de damesafdeling momenteel flanellen overhemden in een overeenkomstige snit aangeboden!

 

De grote flanellen overhemden zien er bijzonder chic uit bij een legging of skinny jeans. Ideaal met hoge hakken, zodat de tentachtige snit, de grove stof en het mannelijke karakter van het flanellen overhemd enigszins geneutraliseerd wordt. De kunst ligt in de combinatie van een grof mannenkledingstuk met zeer vrouwelijke, nauwsluitende componenten. Altijd leuk om het uit te proberen! Doe inspiratie op voor het stylen van je nieuwe flanellen overhemd bij het zien van deze foto's.


«   »