Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Populaire badpak ontwerpen 2022.

Het is eindelijk tijd om de heerlijke zomerzon te koesteren, wat ook betekent dat je op zoek moet gaan naar het perfecte badpak. Er zijn eindeloos veel badpakmerken om uit te kiezen.

Hieronder vijf populaire badpak ontwerpen.

 

1/ Effen & Gestreept. Geliefd bij modellen als Gigia Hadid en beroemdheden als Taylor Swift. Het badpakmerk is bekend om zijn gekleurde bikini's, retroprints en flatterende silhouetten. Van tweedelige kledingstukken met hoge taille, coole eendelige kledingstukken met riem.

2/Montce Swim. Wat in 2009 begon als een kleine lokale zwemwinkel in Florida, is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd geliefd merk, dankzij de leuke nostalgische prints, hoogwaardige stoffen en toewijding aan de meest comfortabele en flatterende pasvorm die mogelijk is.

3/Badpakken met Rusches. zijn romantisch en dat is zo'n beetje alles wat je moet weten om te bepalen of deze zwemstijl jouw zomerse sfeer kan zijn. Ruches zijn een geweldige manier om je schouders en taillelijn te benadrukken. De voorspelling is dat ruches deze zomer in opkomst zullen zijn, vooral nadat Gigi Hadid ze prominent heeft gebruikt in haar nieuwe collectie met Frankies Bikinis. 

4/ Jade Swim. Het merk maakt gebruik van effen gekleurde pakken in luxe stoffen die zijn ontworpen om je lichaam glad te maken en te vormen, terwijl ze ook uiterst comfortabel zijn. Draag ze naar het strand of combineer met jeans met hoge taille.

5/ Marysia Reeves. Na jaren in maillots en wetsuits te hebben doorgebracht, wilde Marysia Reeves een frisse strandkledingcollectie creëren. De stijl wordt gekenmerkt door de geschulpte randen en moderne silhouetten, perfect om te ontspannen bij het zwembad.