Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Soorten rokken die alle vrouwen nodig hebben.

Rokken zijn een musthave voor elke vrouw. Of je nu de voorkeur geeft aan elegante outfits of casual outfits. Er zijn veel stijlkeuzes waaruit je kunt kiezen. Welk type rok is de perfecte rok voor jou? Bekijk de lijst met negen soorten rokken die we hebben gemaakt en kijk welke je het leukst vindt, zodat je er op je best uitziet!

1. A-lijn rokken.

A-lijn rokken zien er goed uit op alle lichaamsvormen. Breder bij de zoom dan bij de taille. Ze kunnen zo lang of zo kort zijn als je wilt en kunnen zowel casual als elegant worden gedragen.

2. Rechte rokken.

Rechte rokken zijn aansluitend rond de taille en de heupen en dan in een perfect rechte lijn naar beneden. Ze zitten wat los rond de knieën. Rechte spijkerrokken zijn geweldig voor casual-chique outfits.

3. Uitlopende rokken.

De uitlopende rok is een combinatie tussen rechte rokken en de A-lijn rokken. Ze vallen rond de taille en heupen en in plaats van recht naar beneden zoals de rechte rokken, lopen ze aan de onderkant wijd uit. 

 

4. Potloodrokken.

Deze podloodrokken rokken zijn van top tot teen getailleerd en zijn de favoriete rokken voor zakenvrouwen die graag rokkostuums dragen en houden van hemd-rok-ensembles.

 

5. Buisrokken.

Buisrokken zijn eigenlijk vergelijkbaar met kokerrokken. Ze zijn op dezelfde manier ontworpen, maar gemaakt van rekbare stof waardoor ze goed passen bij casual outfits.

6. Geplooide rokken.

Geplooide rokken hebben verticale plooien van boven naar beneden, ze vallen meestal boven of onder de knie en ze passen uitstekend bij een chique casual outfit.

 

7. Wikkelrokken.

Wikkelrokken zijn gemaakt van een grote lap stof die ontworpen is om rond de taille te worden geknoopt. Deze rok is gemakkelijk te dragen en zien er meestal goed uit in casual outfits.

 

9. Ronde rokken.

Ronde rokken zijn zwierig en staan ​​prachtig bij lente- of zomeroutfits. Om ze te maken wordt een grote cirkel uit een stuk stof gesneden. Om de taillelijn te creëren, wordt in het midden een kleinere cirkel uitgesneden.

8. Minirokken.

Er zijn veel lengtevariaties waar vrouwen uit kunnen kiezen bij het creëren van een outfit rond een minirok. Geweldig voor informele avondjes uit. Deze rokken zien er altijd goed uit met kitten heels of flats.

 

10. Godetrokken.

De Godetrok is een elegante supervrouwelijke rok die ook nog eens veel bewegingsruimte geeft. Het bovenste gedeelte van de rok is smal en sluit nauw om de heupen. Het onderste bevat ingezette driehoeken (godets).