Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Online de juiste slip kiezen.

Wie houdt er niet van mooie slipjes?.. en hiervoor online winkelen. Een grondige kennis hebben van de dingen die je moet overwegen bij het online kiezen van het juiste ondergoed voor vrouwen is erg belangrijk. Het kiezen van nauwsluitende lingerie is voor een vrouw net zo essentieel als het kiezen van een perfecte jurk.

 

Hierbij een paar belangrijke tips.

Houd rekening met uw lichaamstype.

Zorg ervoor dat u een slip koopt op basis van uw lichaamstype en het soort jurk dat je daarbij wilt dragen. Kies het slipje dat in balans lijkt te zijn met je lichaamsbouw.

Kies bijvoorbeeld voor een slip met hoge taille als je een grote buik hebt. Als je het grootste deel van je gewicht op je buik draagt, kan ondergoed met een lagere tailleband oncomfortabel zijn. Ook als je rondingen of een zandloperfiguur hebt, kan een slip met hoge taille een zeer comfortabele optie zijn. Ga voor een boyshort als je een grotere achterkant hebt. Jongensshorts bieden goede bedekking voor een grote kont of een peervormig lichaam, waarbij het grootste deel van je gewicht op je onderlichaam wordt gedragen.

Kies de stof verstandig.

Kies katoenen ondergoed omdat het gemakkelijk schoon te maken is. Ze zijn ook een goede absorptie van zweet en ze zijn ongelooflijk comfortabel omdat ze je geen overdreven warm gevoel geven.

Verschillende merkmaten.

Het is essentieel om te begrijpen dat verschillende merken verschillende quotiënten voor ondergoedmaat hebben. Een middelgrote maat die bij het merk “X” hoort, is mogelijk niet hetzelfde als het medium merk voor de maat “Y”. Koop je bijvoorbeeld in China (Aliexpress) dan zul je zien dat de maten aanzienlijk kleiner uitpakken.

Retourbeleid.

Wanneer je ervoor kiest om lingerie online te kopen, zorg er dan voor dat je goed op de hoogte bent van de retourregels van de webshop. Zo voorkom je gedoe als je na het uitproberen een probleem ontdekt met de door jou gekozen lingerie en het terug wilt sturen.

Ontwerp.

Aarzel nooit om wat meer uit te geven aan kwaliteitsondergoed met prachtig kant of een schattig dessin. Door zo'n slipje te dragen voel je je zowel van buiten als van binnen zelfverzekerd vanwege je look en het comfortniveau.

Kies de juiste maat.

Als je slipje knelt of opkrult rond de taille, neem dan een grotere maat. Ga voor een kleinere maat als je altijd de behoefte voelt om je slipje steeds op te trekken. Blijf in sync met de gegeven maattabel. Het controleren van jouw meting is essentieel. Meet ze rustig nog een derde keer als je maten bij de tweede poging anders zijn.