Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

De mooiste Slide-sandalen .

Slide-sandalen zijn gelukkig in vele maten en vormen verkrijgbaar. Om een goed inzicht in de diverse soorten te krijgen hebben we hier een aantal verschillende types op rij gezet.

 

De Blackbird.

De Blackbird wordt geprezen om zijn ingewikkelde en vrouwelijke stijl en gebruikt leren knopen in de constructie voor een visueel interessant ontwerp dat geen concessies doet aan functionaliteit.

 

De Dunlin.

Deze slide-sandaal brengt klassieke eenvoud in onze onmisbare collectie zomerschoenen. Het basisontwerp van de Dunlin wordt verhoogd door goudkleurige studs die de buitenkant van het bovenwerk van de sandaal versieren.

 

De Finch.

Als de sandaal waarmee het allemaal begon, heeft de Finch zijn plaats op onze lijst met must-have zomerschoenen meer dan verdiend. De Finch leren schuifsandaal heeft een opvallende asymmetrische riem om de aandacht te trekken en een teenring voor extra veiligheid en vrouwelijkheid.

 

De Heron.

Voor fans van zomerschoenen met bandjes: de Heron-sandaal met teenring maakt gebruik van verstelbare enkelbandjes voor een luchtige vrouwelijke look. Verkrijgbaar in zwart en honing/platina, de Heron enkelbanden bevestigen de sandaal aan je voet, terwijl een zachte leren teenring je een extra niveau van slijtagebeveiliging geeft.

De Parakeet.

Op zoek naar een zomerschoen met een vleugje kleur? De Parakeet is een handgeweven sandaal met met een kleurrijk bovenwerk. Handgeborduurd met katoengaren is de agave raffia verkrijgbaar in flamingo of wit met een basis van honingleer.

 

De Raven.

Dit is een enkelwikkelsandaal van leer, een chic en comfortabel alternatief voor traditionele avondkleding. De verstelbare handgeweven enkelomslag van de Raven houdt de sandaal veilig zonder je bewegingsvrijheid te beperken.

 

De Barbet.

De schoonheid van de Barbet komt van zijn artistieke eenvoud. Deze slide-sandaal heeft een handgeweven bovenwerk gemaakt met platina lederen strips die de schoen een unieke handgemaakte uitstraling geeft.