Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

damesvoeten op zeer hoge hakken

Zo leer je lopen op pumps.

Hoe kun je op zulke hoge hakken lopen en zijn ze wel comfortabel? Antwoord: ze zijn het gewoon niet. Ze zijn ontworpen voor stijl, en hoewel sommige hakken relatief comfortabel kunnen zijn, is het sleutelwoord hier "relatief". Ze zullen nooit "comfortabel" zijn in vergelijking met pantoffels of sneakers. Je kunt wel prima op hakken leren lopen!

 

Werk je omhoog.

Als je nog nooit hoge hakken hebt gedragen begin dan met iets van gemiddelde hoogte, en als je eenmaal gewend bent om hierin te lopen, begin je je geleidelijk aan omhoog te werken. Je kunt dus het beste klein beginnen en dan steeds hogere hakken nemen, zo gaat het vrijwel ongemerkt en krijg je de basis van het lopen op hakken vanzelf onder de knie hebt.

 

damesvoeten op blokhakken

Blokhakken of moordende stiletto's.

Een stevige blokhak geeft je meer steun dan een superdunne hoge hak. Je zult niet alleen minder wiebelen als je loopt, maar een blokhak verspreidt de impact die je absorbeert wanneer je voeten de grond raken (in dit geval eerst de hiel) wat minder pijn voor je rug betekent.

 

Ga voor opties met ronde neus of peeptoe. Deze geven meer ruimte voor je tenen om te spreiden.

Stiletto pumps met puntige neus zien er misschien geweldig uit, maar ze lopen vaak te smal naar je voet toe. Rondlopen met alle tenen platgedrukt kan erg ongemakkelijk zijn, iets wat je in het begin stadium van het spel niet nodig hebt.

 

Probeer je eerste paar hoge hakken eerst uit voordat je ze koopt zodat je de beste pasvorm weet.

Zelfs als je altijd dezelfde maat hebt gehad, zijn sneakers en flexibelere platte schoenen vergevingsgezinder dan hoge hakken. Als je pumps moet hebben die je online hebt gevonden, zorg er dan voor dat de verkoper een redelijk retourbeleid heeft voordat je naar de kassa gaat.