Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Kunstnagels.

Zijn kunstnagels de mogelijke schade waard?

Ze zien er geweldig uit, maar kunstnagels kunnen de natuurlijke nagels beschadigen. Zeker, ze geven pit aan natuurlijke nagels, vooral wanneer de natuurlijke nagels zwak, dun, afbladderend of splijtend zijn. Acrylnagels zijn de nagels die de natuurlijke nagels het meest kunnen beschadigen. Gelnagels zijn een betere optie, maar ze brengen ook mogelijke problemen met zich mee.

 

Acryl nagels.

De acrylnagel geeft een mooie, gezonde uitstraling aan de vingertoppen. De nagelstyliste vijlt de natuurlijke nagels en brengt vervolgens met behulp van chemische oplossingen zorgvuldig de acrylnagels aan. Wanneer je de nagels wilt verwijderen, kun je de vingers in een acetonoplossing weken.

 

Gelnagels.

Gelnagels kunnen vriendelijker zijn voor natuurlijke nagels. Bij gelnagels verlengt de nagelstyliste elke nagel door gelnagellak aan te brengen. Het vereist een paar lagen gelpolish. Met UV-licht wordt elke laag verwarmt. Gelnagels voelen flexibeler aan dan acrylnagels en zijn ook duurder. Gelnagels zijn niet zo sterk als acrylnagels en moeten mogelijk vaker worden vervangen.

 

gepoleisde kunstnagels

Vraag het de nagelstyliste.

Vraag de nagelstyliste hoe je nagelbeschadiging kunt helpen verminderen. Vraag om gelnagels die losweken in plaats van gelnagels die gevijld moeten worden. Vraag ook of de nagelstyliste LED-verlichting aanbiedt om de gelnagels te drogen/verwarmen in plaats van UV-verlichting. Zorg er altijd voor dat de nagelstyliste de instrumenten steriliseert voordat ze ze gebruiken en vraag ook om de nagelriemen niet terug te duwen of te snijden, want dat kan irriterend zijn en soms een infectie veroorzaken.

 

Nagels verzorgen.

Bevochtig de handen gedurende de dag. Besteed aandacht aan nagels en nagelriemen en houd ze gehydrateerd met vaseline. De nacht voor het slapengaan is een goed moment om de nagels een vochtboost te geven. Haal alles uit de kast en geef de nagels ook af en toe een kunstnagelvakantie.

 

 

artistieke nagels