Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Nagelverzorging.

Waarom is manicure belangrijk?

Door bijvoorbeeld het weer je werk en schoonmaakwerkzaamheden, krijgen je handen en nagels veel te verduren. Je huid droogt uit en verouderd. De conditie van je nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen.

 

Zo gaat je manicure langer mee.

Iedereen houdt van een perfecte manicure. Nagellak bijvoorbeeld gaat niet eeuwig mee. Er zijn echter enkele fantastische trucs en tips om een ​​perfecte manicure iets langer dan normaal te laten duren.

 

De nagelstyliste (manicurist) begint met het weken van je handen om de nagelriem zachter te maken. Door je handen te weken, houden je nagels water vast en zetten ze uiteindelijk uit. Nadat je je nagels hebt gelakt, krimpen je nagels en kun je zien wat er gebeurt. Door het krimpen van je nagels past de lak niet perfect. Het beste alternatief is daarom om je nagels niet in water te laten weken maar om  nagelriemolie te gebruiken.

 

geverfde teennagels

Zorg ervoor dat je de nagelriem van je nagels goed aandrukt. Hierdoor kan je manicure langer meegaan omdat nagellak op je nagelriemen kan komen en dan zal de nagellak uiteindelijk wegschieten of je nagels afpellen.

 

De ribbels op je nagels moeten goed worden gepolijst. Een diepe richel op de nagels kan ervoor zorgen dat de nagellak barst, daarom moet je je nagels in één richting polijsten totdat je een zeer glad oppervlak bereikt. Dit zal er zeker voor zorgen dat je manicure langer meegaat.

 

Het is het beste om een kleverige basislak gebruiken die je twee keer moet aanbrengen. En vergeet niet om dit gelijkmatig aan te brengen en meer nadruk te leggen op de nageltips.

Als u dagelijks een topcoat aanbrengt, gaat je manicure ook langer mee. Het zal ook je nagels versterken en beschermen.