Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Eyeliner aanbrengen.

 

Eyeliner kan je ogen helpen opvallen of groter lijken, en het kan zelfs hun vorm veranderen.

Zelfs als je nog nooit eyeliner hebt gedragen, hoef je alleen maar een beetje te oefenen om je make-up naar een hoger niveau te tillen!

eyeliner podlood

1

Gebruik een potloodvoering voor gemakkelijke natuurlijke of vlekkerige looks. Potloden zijn gemakkelijk te hanteren omdat je ze gebruikt zoals elk ander potlood.

Je kunt het potlood licht aanbrengen voor een subtiele, natuurlijke look, of je kunt je potlood uitvegen om rokerige of dramatische ogen te creëren. Het loopt ook niet in je ogen zoals dat bij vloeibare voeringen wel kan gebeuren.

 

eyeliner vloeibare voering

2

Vloeibare voering zorgt voor vloeiende lijnen en een precieze look. Je vindt vloeibare voering in een markeerstift of in een injectieflacon met een borstel. Om het te gebruiken, teken je gewoon op je lijnen en vul je eventuele gaten op. Je kunt een breed scala aan lijnen creëren, van vloeibare voering, van dunne, natuurlijke lijnen tot dramatische looks.

* Markeerstiften met vloeibare voering zijn heel gemakkelijk te gebruiken.

* Als u een injectieflacon en een borstel gebruikt, kan het enige oefening vergen om te leren hoe u de vloeibare voering moet gebruiken.[2]

gelliner

3

Probeer gelliner als je dramatische lijnen wilt tekenen. Gelliner wordt geleverd in een pot samen met een kleine borstel.

De dikkere tekening ziet er geweldig uit voor dramatische looks zoals kattenogen en vleugels. De borstel maakt het gemakkelijk te gebruiken.

Een vrij nieuwe trend is de witte eyeliner. Je maakt je ogen hiermee nog sprekender. Je ogen vangen meer licht waardoor ze in tegenstelling tot zwarte eyeliner groter lijken. 

gezicht waar witte eyeliner op aangebracht wordt