Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Glossy make-up brushes.

 

dame hanteert mae-up brush

1

Basis brush. 

Er bestaan diverse soorten basis foundation-brushes. Een bredere met zachte haren en brushes voor vloeibare foundation. De laatste hebben vaak een dichte haren en een smallere opzetborstel.

2

Bronzer.

Perfect voor het aanbrengen van poeder. De borstelharen zijn iets luchtiger en hebben meestal een meer afgeronde of ovale borstelkop. Deze borstel is ontworpen om wat kleur en helderheid aan je huid toe te voegen.

3

Poederbrush.

Een poederkwast heeft lichte, donzige haren die niet zo dicht opeengepakt zijn als een foundation brush. Het is ontworpen om te worden gebruikt met geperst of los poederproduct.

4

Contourbrush.

Een contourbrush is dunner dan een gewone poederbrush en wordt gebruikt om je jukbeenderen te definiëren en een zodoende gebeeldhouwde look te creëren.

5

Schuine oogbrush.

Een gebogen wenkbrauw- of eyelinerbrush kan voor alles worden gebruikt, van het verzorgen en perfectioneren van je wenkbrauwen tot het accentueren van je oogleden.

6

Platte oogschaduwbrush.

Een goede platte oogschaduwbrush is een must voor elke gewaagde oogmake-uplook. Het heeft platte dichte borstelharen die helpen schaduwpigment op te nemen en een sterker kleurresultaat te geven.

Tekst loopt door onder de foto's

verschilende brushes
lachende dame maakt gezicht op

 

Hoe maak je de brushes schoon.

Nu je hebt geveegd, afgestoft en gedept, is het tijd om die brushes brandschoon te maken. Hoewel het schoonmaken van je brushes na het aanbrengen van je make-up waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, zal een paar minuten wassen de ophoping van bacteriën helpen verminderen en huidpuistjes voorkomen. Hier een stap voor stap methode om je penselen brandschoon te krijgen:

 

Stap 1: Spoel de brushes een minuut lang onder water en haal ze met je vingers door de borstelharen om klontjes te verwijderen.

Stap 2: Neem een ​​hoeveelheid borstelzeep ter grootte van een erwt en bevochtig de haren voorzichtig. Laat het drie minuten intrekken.

Stap 3: Spoel je kwasten nog een laatste keer af en laat ze luchtig drogen.