Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Make-up tutorial.

 

Bereid je huid voor.

Een van de belangrijkste punten voor een goede make-up is dat je gezicht er fris en glad uit ziet. Daarom is het erg belangrijk om de huid grondig te reinigen. Zoek de juiste producten die bij je huidtype past zoals een goede tonic en vocht inbrengende creme.

Porseleinen huid.

Een heldere teint en onberispelijk huid is de basis van alles. Wanneer je huid eenmaal schoon is en goed gehydrateerd met een vochtinbrengende creme (Hyaluronzuur) kunnen we er producten aan toevoegen die eventuele oneffenheden kunnen verbergen. Om dit te realiseren gebruik een make-up met een kleur of tone dat lichter is dan je eigen huid. Gebruik nooit een donkerder tint. Belangrijk is om de basis egaal te verspreiden en vermijd kleur oneffenheden om het geheel zo natuurlijk mogelijk over te laten komen.

➤ Tip: Je kunt grote oneffenheden wegwerken met een goede concealer voor make-up en afwerken met een doorzichtig poeder om het geheel te fixeren. Zones die gemakkelijk glimmen, zoals voorhoofd, kin en neusvleugels worden zodoende mat.

De tekst gaat door onder de foto.

gezicht zonder make-up

Oog make-up is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel.

De katachtige look kan zeer verrassen uitpakken en is kenmerkend voor deze tijd. Kiesvoor een natuurlijke of beige oogschaduw. Daarna gebruik je een zwarte eyeliner om het bovenste ooglid af te tekenen met een perfecte lijn. Verleng de lijn met een een smalle en korte hoek. Hiermee bereik je de katachtige look.

➤ Tip: Markeer je onderooglid niet met een zwarte pen. Dit maakt je ogen alleen maar harder en onnatuurlijker. 

make-up wordt aangebracht

Extra lange wimpers.

Met de reeds opgemaakte ogen gebruiken we de wimperkruller om de lengte en krulvorm te bepalen Daarna voegen we twee behoorlijke lagen zwarte mascara om het geheel meer intensiteit te geven.  

➤ Tip: Het is zeer belangrijk om een goede kwaliteit mascara te gebruiken. Zo voorkom je klonterige wimpers en een goedkope uitstraling. Dat is immers het laatste wat we willen.

 

wimpers worden bewerkt

Wenkbrauw makeup. 

Je wenkbrauwen zijn een zeer belangrijk onderdeel. Dit moet perfect uitgelijnd worden want het is mede bepalend voor het eindresultaat. Niet bij iedereen is het nodig om ze bij te kleuren, zo ja gebruik dan dezelfde kleur als je haar. Zorg verder dat ze correct bijgepunt zijn.

➤ Tip: Het gaat er niet om om zoveel mogelijk haar te verwijderen, volle wenkbrauwen zijn ook mooi. Het gaat met name om de vorm. 

wenkbrauwen worden bewerkt

Blusher.

Tenslotte zorg voor een mooie natuurlijke blush. Maar pas er voor op dat het altijd subtiel aangebracht wordt zodat het niet afleidt van de centrale aspecten van je make-up. Rose en perzikachtige tonen zijn altijd een goede keus.

blusher wordt gebruikt voor gezicht

Rode lippen.

Samen met de eyeliner en eyelasher zijn mooie rode lippen (of een andere kleur) een van de belangrijkste elementen. Hiermee bereik je absoluut een vrouwelijke sensuele stijl. Eerst je lippen groter maken (outlinen) met dezelfde kleur als de lippenstift die je gaat gebruiken. Daarna  je lippen opvullen.

➤ Tip: Gebruik altijd een kwalitatief goede lippenstift. Als je je lippen meer intens en vooral sensueel wil laten uitkomen, gebruik dan een kleurloze lip gloss.

 

Zo breng je lippenstift aan >>

portret met volledig opgemaakte dame