Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Zo breng je lippenstift aan.

 

Lipstick is een leuke manier om je look te verbeteren. Maar het aanbrengen ervan kan lastig zijn. Bij verkeerde toepassing kan lippenstift er ongelijk uitzien. Gelukkig is er een eenvoudige maar effectieve manier om je lippenstift aan te brengen en op zijn plaats te houden. Je ziet er in een mum van tijd op je best uit!

Breng een dunne laag lippenbalsem aan om je lippen te hydrateren en egaliseren. Lippenbalsem voedt je lippen, zodat ze minder snel droog en schilferig worden. Bovendien kan lippenbalsem je lippen gladmaken door oneffenheden op te vullen. Veeg de lippenbalsem over je bovenlip van je Cupidoboog naar de hoek van je lippen aan elke kant. Breng vervolgens de lippenbalsem aan op je onderlip vanuit het midden naar de hoeken.

2

Trek je lippen over met een lippotlood als je wilt. Je hoeft je lippen niet perse te omlijnen, maar het kan je lippenstift op zijn plaats houden en de vorm van je lippen bepalen. Om het lippotlood aan te brengen plaats je de punt in het midden van je Cupidoboog en trek dan langzaam je lippen naar de mondhoeken aan elke kant. Plaats vervolgens je potlood in het midden van je onderlip en trek langs je lip naar de hoeken aan elke kant.

3

Glimlach zodat je huid gelijk is. Terwijl je praat en je mond beweegt, strekt je huid zich van nature uit waardoor je lippenstift er ongelijkmatig uit kan zien. Om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig gelaagd is, glimlach je een beetje terwijl je de lippenstift aanbrengt.

 

Dame brengt lippenstift aan

4

Begin met het aanbrengen van lippenstift in het midden van je lippen. Breng het rechtstreeks vanuit de tube aan. Plaats om te beginnen je lippenstift op de boog van je cupido op je bovenlip. Breng voorzichtig de lipkleur aan op de boog van je cupido en het dikke deel van je onderlip.

 

5 Sleep de lippenstift van het midden naar je mondhoek. Veeg de lippenstift vanuit het midden van je cupidoboog naar de hoek van je bovenlip. Herhaal aan de andere kant van je bovenlip. Plaats vervolgens je lippenstift in het midden van je onderlip en spreid het uit naar de hoek van je onderlip aan elke kant.

6

Gebruik je vinger om fragmentarische gebieden in te vullen met een tweede laag. Controleer je lippen om te zien of de kleur er egaal uitziet. Als je vlekkerige plekken hebt, veeg je met een schone vinger over de punt van de lippenstift en dep je de kleur op het vlekkerige gebied. Herhaal indien nodig om je lippen in te vullen.

7

Dep de binnenkant van je lippen met een tissue om het overtollige te verwijderen. Vouw een schone tissue dubbel en houd deze tussen je lippen met de vouw naar je mond gericht. Druk je lippen samen rond het weefsel en laat los.

<< Make-up tutorial

dame hanteert lippenstift kwast