Alle producten en shops zijn door ons met zorg op kwaliteit beoordeeld.

Afzaklaarzen.

Ook het komende seizoen zit je goed met laarzen, zowel voor lente als de zomer. Afzaklaarzen zijn steeds meer een trend aan het worden omdat je ze het hele jaar door kunt dragen. Het zijn laarzen met een afgezakte schacht waardoor er een rimpeleffect ontstaat. Ze worden ook wel slouch boots genoemd. Dit seizoen zien we zowel de lage als hoge variant terug in leer en suède.

 

vrouwenbenen mat afzaklaarzen

De meeste modellen zijn overigens in gladleer in plaats van het veel soepeler suède wat je zou kunnen verwachten. De hoge variant in de nieuwe trendkleur cognac is by far de favoriet! Je kunt afzaklaarzen uitstekend combineren met een skinny jeans, onder een rok of onder een flowy midi jurk. 

 

Naast dat ze lekker nonchalant staan, zitten ze ook nog eens heerlijk warm tijdens de koude herfst- en winterdagen. Het grote voordeel is dat je ze al vroeg in het seizoen kunt dragen. Eigenlijk altijd wel!

 

De kleuren.
De jaren ’70 zijn terug en daar horen behalve de kleding natuurlijk ook deze laarzen bij. De kleuren zijn naast de trendkleur cognac overwegend licht: crème, wit, beige, en geel en zelfs donkerpaars! Sommige exemplaren zijn opengewerkt, andere zijn versierd met metaalbeslag. 

 

Afzaklaarzen laten zich goed combineren met een hippie look maar ze kunnen ook heel cool zijn onder een nette, rechte rok tot op de knie. Eigenlijk kan en mag alles. In tegenstelling tot de hippie look kun je ook voor een keurige look gaan, dus rechte, hoge laarzen. De meeste exemplaren hebben puntige neuzen, soms in een contrasterende kleur. Ook overknee laarzen zijn van de partij. Het elastische model (vaak in imitatieleer) is nog steeds een topper.